Vrijblijvende Scherper Zien Sessie

Wat goed dat je interesse hebt in het online programma ‘Anders kijken is scherper zien’ met 3 maanden 1-op-1 begeleiding. Dit is een intensief traject met wekelijkse online 1-op-1 sessies. Het voordeel hiervan is dat we dieper kunnen ingaan op jouw persoonlijke situatie en zichtplan, dat je terecht kunt met al jouw vragen over scherper zien en je hebt een extra stok achter de deur om alles toe te passen, waardoor je sneller stappen zet en sneller resultaat gaat zien.

Deze online (via Zoom) 1-op-1 sessie van 30 minuten is geheel vrijblijvend, verplicht je tot niets en zal sowieso waardevol zijn.

Vul hieronder jouw gegevens in als je een leven zonder bril wel ziet zitten en graag 1-op-1 begeleiding wil op jouw pad naar scherper zien. Je wordt na jouw aanmelding meteen doorgestuurd naar een pagina met mijn online agenda, waar je direct een afspraak kunt inplannen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

* No worries, ik ga je niet plat bellen. Jouw telefoonnummer is alleen handig voor het geval het, om wat voor reden dan ook, niet lukt met deelnemen aan de Zoom sessie. Dan kan ik je wellicht telefonisch helpen daarmee.