Links Instagram

Wat goed dat je hier een kijkje komt nemen. Als je op dit moment (bijna) een bril en/of contactlenzen draagt en op zoek bent naar een alternatief, dan ben je hier aan het juiste adres.

E-book 'De eerste stap naar scherper zien'

Dit e-book helpt je om de eerste stap naar scherper zien te zetten. Alles begint bij bewustwording, voordat je dingen kunt veranderen. Om jouw gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier, wil je onder andere jouw kijkgewoonten veranderen. Anders kijken is scherper zien.

Cheatsheet 'De tweede stap naar scherper zien'

De tweede stap naar scherper zien staat geheel in het teken van het ontspannen van de ogen. Op deze cheatsheet wordt één van de belangrijkste technieken uitgelegd, waarmee jij jouw ogen meer kunt ontspannen.

Klaar voor 'De derde stap naar scherper zien'?

Als je serieus aan de slag wil om jouw gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met het online programma 'Anders kijken is scherper zien', waarin je alle skills en goede kijkgewoonten leert die nodig zijn om voorgoed afscheid te nemen van jouw bril en/ of contactlenzen.

Blog

Regelmatig worden er nieuwe artikelen gepubliceerd die allemaal te maken hebben met (scherper) zien. Klik op hieronder op de knop(pen) om de betreffende artikelen te lezen.