Digitale Goodiebag

Hier istie dan, de digitale goodiebag die ik je beloofd heb tijdens de introductieworkshop 'Anders kijken is scherper zien' op 6 mei 2023 bij Cultuurhuis Vrijburg in Vlissingen.

Luister naar audio palmeermeditatie

Deze palmeermeditatie helpt je om jouw ogen rust te geven en meer te laten ontspannen. Als je dit samen met de andere goede kijkgewoonten (waar je alles over kunt leren in het online programma) consequent toepast, zal jouw gezichtsvermogen verbeteren op een natuurlijke manier.

Palmeren is één van de belangrijkste technieken voor het ontspannen van jouw ogen. Ik zou je willen aanraden om minimaal 2 keer per dag 5-10 minuten te palmeren.

De palmeermeditatie die we samen hebben gedaan tijdens de introductieworkshop heb ik ook voor je opgenomen. Je kunt deze luisteren tijdens het palmeren door hieronder op play te klikken ("Play on Soundcloud") of te kiezen voor "Listen in browser".

Download leeskaart voor veraf

Als je bijziend bent (een bril met min-glazen voor veraf) kun je de leeskaart voor veraf downloaden om jouw vooruitgang bij te houden. Print deze leeskaart op hoge kwaliteit uit op A4 papier en stel de printer zo in dat deze op ware grootte print (geen vinkje zetten bij 'passend op pagina'). Om zeker te weten dat de kaart op de juiste grootte is afgedrukt, kun je de eerste letter 'A' nameten. Deze hoort 87,3 millimeter (oftewel 8 ¾ centimeter) hoog te zijn.

Hang de leeskaart op ooghoogte ergens op in een goed verlichte ruimte. Ga op 6 meter afstand van de leeskaart staan. Kijk eerst met alleen jouw linkeroog open welke regel je makkelijk kunt zien. Vervolgens kijk je alleen met je rechteroog en tot slot met beide ogen open.

Noteer deze 3 resultaten als 6/... Op de puntjes komt het getal dat naast de regel staat die jij kunt lezen. Stel dat hier 9 uitkomt, wordt het 6/9. Dus 6 gedeeld door 9. Dat betekent dat je 67% zicht hebt.

Je kunt deze leeskaart ook gebruiken om jouw zicht te verbeteren. Hoe je dit kunt doen, wordt uitgebreid uitgelegd in het online programma 'Anders kijken is scherper zien'.

Download leestest voor dichtbij

Als je verziend bent (een bril met plus-glazen voor dichtbij/ leesbril) kun je de leestest voor dichtbij downloaden om jouw vooruitgang bij te houden. Print deze leestest op hoge kwaliteit uit op A4 papier en stel de printer zo in dat deze op ware grootte print (geen vinkje zetten bij 'passend op pagina').

Houdt de leestest vast in jouw hand op een afstand van 40 centimeter. Kijk eerst met alleen jouw linkeroog open welke regel je makkelijk kunt zien. Vervolgens kijk je alleen met je rechteroog en tot slot met beide ogen open.

Noteer deze 3 resultaten als N... Op de puntjes komt het getal dat boven de regel staat die jij kunt lezen. Je kunt dit niet in een percentage uitdrukken, maar het geeft een indicatie welke lettergrootte je nog makkelijk kunt lezen.

Je kunt deze leestest ook gebruiken om jouw zicht te verbeteren. Hoe je dit kunt doen, wordt uitgebreid uitgelegd in het online programma 'Anders kijken is scherper zien'.

Maak gebruik van tegoed code

Als je tijdens de introductieworkshop enthousiast bent geworden over 'Anders kijken is scherper zien' en serieus aan de slag wil gaan om jouw zicht te verbeteren, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met het online programma 'Anders kijken is scherper zien'.

Gedurende 12 weken krijg je elke week toegang tot een nieuwe module waarin je op een makkelijke en praktisch toepasbare manier de goede kijkgewoonten aanleert en jouw zicht kunt verbeteren.

Als deelnemer van de introductieworkshop mag je de tegoed code introductie gebruiken ter waarde van € 12,50. Oftewel je krijgt de entreeprijs van de introductieworkshop retour (in de vorm van korting op de aankoopprijs) als jij je vóór 14 mei 2023 aanmeldt voor het online programma 'Anders kijken is scherper zien'.

Dit is de tegoed code t.w.v. € 12,50: introductie

Eye Soulution - MockUp Online Programma Anders kijken is scherper zien

Heb je nog vragen?

Het lijkt me super leuk om jou via het online programma te helpen op jouw pad naar scherper zien!

Wil je meedoen, maar heb je een brandende vraag die je eerst beantwoord wil hebben, voordat je kunt beslissen? Bijvoorbeeld over jouw persoonlijke zichtsituatie en of het online programma wel of niet voor jou geschikt is?

Laten we elkaar 15 minuten spreken via Zoom. Tijdens deze vrijblijvende Vision Scan denk ik graag met je mee. Aankomende week heb ik hiervoor ruimte vrij gemaakt in mijn agenda. Klik op de knop hieronder om direct een plek te reserveren.

Kim - Eye Soulution