Liever zonder bril door het leven?

Als jij liever zonder bril en contactlenzen door het leven gaat, dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat goed dat je de flyer onder ogen hebt gekregen en dat je nu een kijkje neemt op de website van Eye Soulution.

Het is mogelijk om jouw gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier. Wazig zicht wordt veroorzaakt door chronische spanning op de oogspieren, waardoor de oogbol een beetje vervormt en refractie afwijkingen ontstaan.

Door gezondere, meer natuurlijke kijkgewoonten toe te passen, wordt kijken minder belastend voor jouw ogen. Je creëert meer ontspanning in jouw oogspieren, het zien en jouw leven in het algemeen. Hierdoor kan de oogbol terugkeren naar de oorspronkelijke vorm en verbetert het gezichtsvermogen.

Kim - Eye Soulution

Zie jij het wel zitten om zonder bril door het leven te gaan?

Als dit jou aanspreekt, wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan het online programma 'Anders kijken is scherper zien'. Klik op de knop hieronder voor alle informatie.

Kennisbank

Ben je nog niet bekend met de mogelijkheid om jouw gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier en wil je eerst meer achtergrond informatie? Dat kan ook! Er is volop gratis content beschikbaar op de website.

E-book 'De eerste stap naar scherper zien'

Dit e-book helpt je om de eerste stap naar scherper zien te zetten. Alles begint bij bewustwording, voordat je dingen kunt veranderen. Om jouw gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier, wil je onder andere jouw kijkgewoonten veranderen. Anders kijken is scherper zien.

Cheatsheet 'De tweede stap naar scherper zien'

De tweede stap naar scherper zien staat geheel in het teken van het ontspannen van de ogen. Op deze cheatsheet wordt één van de belangrijkste technieken uitgelegd, waarmee jij jouw ogen meer kunt ontspannen.

Blog met tips over scherper zien

Regelmatig zullen er nieuwe artikelen worden gepubliceerd die allemaal te maken hebben met (scherper) zien. Klik op hieronder op de knop om de artikelen te lezen of te luisteren (ik heb ze voor je ingesproken).

Wil je snel serieuze stappen zetten naar een leven zonder bril?

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het online programma 'Anders kijken is scherper zien'. Klik op de knop hieronder voor alle informatie.